u osječkom KBC-u / Tragedija pored Đakova: trudnici pozlilo, u bolnici preminuli i ona i dijete

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U osječkom KBC-u preminuli trudnica u visokom stupnju trudnoće i njezin sin, kojeg su liječnici carskim rezom pokušali spasiti

6.7.2016.
16:59
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Trudnica s đakovačkog područja i njezino nerođeno dijete preminuli su u utorak u osječkom Kliničkom bolničkom centru, ali za sada nema službenih informacija o uzrocima i okolnostima ove tragedije.

Neslužbeno se doznaje da je trudnici iznenada pozlilo te je po nju upućeno vozilo Hitne medicinske pomoći, u kojem su je liječnici pokušali reanimirati, ali je u KBC došla u beživotnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku u bolnicu liječnici su je ponovno pokušali reanimirati, ali nisu uspjeli, nakon čega su izazvali porod, kako bi pokušali spasiti dijete, ali i dijete je također preminulo.

Iz osječkog KBC-a poručuju kako za sada neće biti službenih izjava ili komentara o ovoj obiteljskoj tragediji. tijela su poslana na obdukciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trudnica je imala 35 godina i nosila je sina. Prema neslužbenim infromacijama, imala je problema s visokim tlakom. Također neslužbeno, doznaje se da je dječačić bio mrtav i prije nego je njegovoj majci pozlilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo