Navijači pomažu / Torcida pokazala veliko srce: Na tribinama su se skupljali prilozi za pomoć Mili Rončević

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Na poluvremenu utakmice u Puli tribinom je kružila kutija u kojoj su navijači skupljali priloge koje će kasnije uplatiti za liječenje male Mile

30.3.2019.
21:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Roditeljima teško bolesne Mile dana je nova nada da će svojoj kćeri eksperimentalnim liječenjem spasiti život.

Pomogli su svi – i koji imaju i koji nemaju. Pomoć se prikuplja po kafićima, pekarama, frizerskim salonima, pokrenute su i mnoge akcije na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akciji se priključila i Torcida. Na poluvremenu utakmice u Puli tribinom je kružila kutija u kojoj su navijači skupljali priloge koje će kasnije uplatiti za liječenje male Mile, piše Splitski dnevnik.

Podsjetimo, dvogodišnja Mila boluje od leukemije (akutne mijeloične megakariocitne leukemije AML M7) i liječi se u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci, a njezina obitelj našla se pred zidom kad su saznali da je njezino liječenje nemoguće uspješno nastaviti u Hrvatskoj i u Europi te se kao posljednja mogućnost otvorilo eksperimentalno liječenje u bolnici u Philadelphiji u SAD-u, no troškovi liječenja iznose više od dva milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji žele uplatiti novac mogu to učiniti na račun: HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo