SUMNJA SE DA JE CIJENA I VEĆA /

Grad Zagreb platio paprenu cifru za Gibonnijev nastup. Tomašević: 'Nisam ga birao što ga volim'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Rekao je i da ne smatra da je suma prevelika te je isto takva suma bila i za Novu godinu, ali i da je i prijašnjih godina cijena prvomajske proslave bila slična

1.5.2024.
12:57
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik, Tomislav Tomašević, danas se družio s građanima na zagrebačkom Maksimiru povodom Međunarodnog dana rada. Grad Zagreb tom je prilikom za sve građane osigurao grah, ali i nastup popularnog glazbenika Gibonnija. Upravo oko nastupa Gibonnija javljaju se brojne kontroverze. Pojavila se informacija da je Grad je nastup platio 43.000 eura.

Image

Gradonačelnik Tomašević je u izjavi za medije rekao da je cijena nastupa Gibonnija i njegovih glazbenika 35.000 eura. Novinari su upitali zašto je s obzirom na cijenu odabran baš Gibonni, a Tomašević je objasnio da je to zato što ga ljudi vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ga ja birao što ga volim već zato što ga mnogi vole, a volim ga i ja. Za sve njegove glazbenike cijena je 35 tisuća eura. Tim ima 14 ljudi", rekao je Tomašević te potvrdio kako cijela proslava u Maksimiru stoji oko 70.000 eura.

Image
ODMOR OD RADA /

Kamo za Praznik rada? Isplaniraj izlet na jednu od ovih 5 lokacija

Image
ODMOR OD RADA /

Kamo za Praznik rada? Isplaniraj izlet na jednu od ovih 5 lokacija

Rekao je i da ne smatra da je suma prevelika te je isto takva suma bila i za Novu godinu, ali i da je i prijašnjih godina cijena prvomajske proslave bila slična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo 40 tisuća porcija graha i 20 tisuća porcija štrukli, ali u odnosu na proračun Grada Zagreba od 2,5 milijarde eura je li to primjereno, mislim da jest. Novac je i ranije odlazio na porcije graha i sve ostalo što treba. Podigli smo plaće, stariji će imati besplatan javni prijevoz, žičara će biti besplatna za građane, gradimo nove dječje vrtiće, dolaze novi tramvaji ima dosta novca u gradskom proračunu kad se ne krade, pa i za dostojanstvenu proslavu Praznika rada", rekao je Tomašević.

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenci u Biogradu slave Praznik rada: Tamo je došetao i Oli Walker koji je krenuo na put oko svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo