Reportaža iz elitnog kvarta /

Todorić obavio dužnost prijave policiji: iz postaje izašao na sporedni izlaz kako bi izbjegao novinare

Bankovni računi su mu blokirani, ali Ivica Todorić sa svojom suprugom u Londonu i dalje lagodno živi

10.11.2017.
19:17
VOYO logo

Ivica Todorić i njegova supruga Vesna smješteni su u iznajmljenom stanu u južnom Kensingtonu, jednom od najelitnijih kvartova. U istoj zgradi iznajmljuje se stan za 3.000 kuna po noći. Nekad je nekoliko kućnih brojeva dalje stanovao i John Lennon.

U blizini su hoteli i restorani. Pizza ondje košta 80-ak kuna i ujedno je najjeftinija od sve hrane u restoranima. Riječ je o restoranima u koje zalaze turisti i srednja klasa. U odnosu na kvalitetu jela, iznosi su precijenjeni. No, u blizini ima i ekskluzivnijih restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Todorićevu susjedstvu nalazi se Kensingtonska palača, ondje žive princ William i Kate Middleton. Ni kraljičina Buckinghamska palača nije daleko.

Jedna od najpoznatijih koncertnih dvorana na svijetu - Royal Albert Hall se obnavlja, ali koncerti se i dalje održavaju, svojednobno je ondje nastupao i Oliver Dragojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predivni Hyde Park pruža mnoge mogućnosti. Od hranjenja labudova do tjelovježbe.

Zaželi li se Todorić nogometa, u blizini doma mu je i stadion Stamford Bridge, dom nogometnog kluba Chelseaja.

Kensingtonska policijska postaja ipak je mjesto koje će Todorić najčešće posjećivati. Ondje se tri puta tjedno mora prijaviti - u ponedjeljak, srijedu i petak.

Danas oko 18.30 sati po hrvatskom vremenu Ivica Todorić došao je u policijsku postaju, obavivši svoju dužnost koju mu je sudac odredio kao mjeru opreza. Policijsku postaju napustio je na jedan sporednih izlaza kako bi izbjegao novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo