odmotat će se klupko? / Todorić o prijavi ministrice Dalić: 'Zadovoljan sam, istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Tvrdi da je zadovoljan tužbom jer 'samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke' koju mu je Dalić poslala.

10.10.2017.
15:16
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se prijepodne u medijima pojavila vijest kako je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta MartinaDalić podnijela je kaznenu prijavu za klevetu protiv Ivice Todorića, u poslijepodnevnim satima se javnosti putem bloga obratio prozvani Todorić.

Tvrdi da je zadovoljan spomenutom tužbom jer "samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke" koju mu je Dalić poslala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva i da mu je potpredsjednica Vlade mail poslala i 2:30 u noći.

Najnoviji Todorićev blog prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu neki mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Zadovoljan sam stoga jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora. I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela. 

No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2:30 u noći. To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koja je izrekla javno na sastanku s gospodinom Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora.

Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim", piše Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo