bliski izvori otkrivaju / Todorić će navodno zatražiti azil u Velikoj Britaniji: i u tome bi možda i mogao uspjeti

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nadležne institucije bi mogle i ozbiljnije razmotriti njegov zahtjev, jer zaštita privatnog vlasništva iznimno je visoko na listi ljudskih prava što ih štiti Europska konvencija o zaštiti ljudskih prava

16.10.2017.
16:44
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Iz izvora bliskih Ivici Todoriću pojavila se informacija da njegov povratka u Hrvatsku i nije u planu te kako u Velikoj Britaniji, gdje se navodno i nalazi, planira tražiti azil, piše net.hr.

Odvjetnik koji ga zastupa Rajko Čogurić izjavio je danas da je njegov klijent odselio iz Hrvatske i prijavio prebivalište u Londonu, a zbog toga njegova nedostupnost hrvatskom pravosuđu također se ne može smatrati bijegom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Todorić je svoj zahtjev za azilom, navodno, argumentirao tvrdnjom što je i pisao na svom blogu, a to je da mu je država pod prisilom oduzela privatnu kompaniju.

Samim time njegov zahtjev nadležne institucije bi mogle i  ozbiljnije razmotriti, jer zaštita privatnog vlasništva iznimno je visoko na listi ljudskih prava što ih štiti Europska konvencija o zaštiti ljudskih prava, piše net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo