zanimljive činjenice /

Tko su organizatori, a tko naručitelji tučnjave na tribinama Partizanovog stadiona: Direkt donosi specijalni izvještaj iz Beograda

Opskurnim tabloidima bliskima Vučiću najdraža je teorija da je riječ o nasilju s političkom pozadinom, kao eto, 'Hrvati hteli da sruše srpsku vlast' i tome slično

19.12.2017.
22:37
VOYO logo

Za razliku od Slovenije s kojom jedan te isti problem rješavamo već dvadeset godina sa Srbijom je uvijek uzbudljivo, i uvijek nešto novo. 6-orica hrvatskih huligana usred obračuna srpskih huligana usijala su i srpske medije i srpsku politiku.

Opskurnim tabloidima bliskima Aleksandru Vučiću najdraža je teorija da je riječ o nasilju s političkom pozadinom, kao eto, Hrvati hteli da sruše srpsku vlast i tome slično. Ipak, kad se ta magla malo razgrne, vide se neke zanimljive činjenice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vođa navijača Partizana tj. navijačke skupine "Alkatraz" je Aleksandar Vavić a čak i srpska policija sumnja da su upravo on i njegova dva brata Nikola i Đuro organizatori nereda u Beogradu. 

Riječ je o tipovima koji pripadaju srpskom podzemlju a gdje je podzemlje tu je i visoka politika tj obratno pa svu trojicu vidimo na ovoj fotografiji sa postizbornog slavlja Ivice Dačića, predsjednika Socijalističke partije Srbije i tadašnjeg ministra policije a današnjeg ministra vanjskih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No bez obzira na to, interna srpska posla i međusobni obračuni neće poštedjeti kazne šestoricu Splićana. 

Kolegica sa Prve srpske Nevena Mađarević javlja kakvi su im izgledi na sudu i tko je mogući naručitelj njihovih intelektualnih usluga.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo