POKUŠAJ UBOJSTVA /

Tko je djevojka koja je pokušala ubiti momka? Po život opasna Jasmina otprije poznata policiji!

Image

Nakon što je Dubrovački dnevnik ranije pisao o pokušaju ubojstva u Lapadu na Babinom kuku te nakon što se oglasila policija vezano uz taj događaj, počeli su izlaziti i detalji o cijelom događaju, stupnju ozljeda i 33-godišnjakinji koja je fizički gotovo umorila svog momka.

7.1.2016.
14:09
VOYO logo

Policija je protiv Jasmine L. (33) podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a prema službenim informacijama kojima raspolaže Dubrovački dnevnik 42-godišnjak je van životne opasnosti. Tijekom jučerašnjeg dana je podvrgnut operaciji u Općoj bolnici Dubrovnik gdje je zaprimljen s teškim ozljedama vrata.

Kazneno djelo, srećom u pokušaju, dogodilo se u obiteljskoj kući unesrećenog N.M. na Babinom kuku gdje je policija i zatekla 33-godišnju Jasminu zajedno s nožem kojim je pokušala prerezati grkljan svom momku, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je, kako neslužbeno saznajemo, s okrivljenom i ranije imala posla zbog njenih višekratnih prijava lažnog silovanja i to u vrijeme kada joj je mjesto boravišta bilo u Kuparima.

Više o ovom događaju možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike