Na Facebooku / Thompson: 'Pozdravljamo Vas sa starim hrvatskim pozdravom kojeg smo koristili u Domovinskom ratu'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Navodno je riječ o snimci snimljenoj tijekom koncerta na Dan pobjede 5. kolovoza u Kninu prije nekoliko godina

20.2.2019.
15:00
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Pjevač Marko Perković Thompson na službenoj je Facebook stranici objavio post koji završava ustaškim pokličem 'Za dom spremni'.

"Pozdravljamo Vas sa starim hrvatskim pozdravom kojeg smo s ponosom koristili u Domovinskom ratu - ZA DOM SPREMNI!", napisao je pjevač u objavi na svojem facebook profilu uz koju je objavio i video s koncerta gdje izvodi pjesmu 'Bojna Čavoglave' koja počinje spornim uzvikom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je riječ o snimci snimljenoj tijekom koncerta na Dan pobjede 5. kolovoza u Kninu prije nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Marko Perkovič Thompson nije nastupio na zadnje dvije proslave u Kninu.Također, Thompson je slobođen krivnje za remećenje javnog reda i mira vezano za poklič 'Za dom spremni' tijekom izvođenja pjesme "Bojna Čavoglave" na koncertu u Slunju 8. kolovoza prošle godine na proslavi obljetnice vojno redarstvene akcije 'Oluje'.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prije nekoliko je dana, povodom četiri godine od svečane inauguracije, kazala kako je pogriješila vezano za taj pozdrav kada je rekla da je to stari hrvatski pozdrav. Kazala je kako su joj to u više navrata kazali njezini savjetnici čime je naljutila svojeg bivšeg savjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo