povećani broj zahtjeva / Svi bi u Rusiju: Beskrajni redovi u Petrinjskoj zbog žurnih putovnica, Ban Tours jedva uspio ponuditi mjesta

Image
Foto: Marin Tironi/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ban Tours je uspio zakupiti dva charter leta za subotnju utakmicu u Sočiju s ukupno 370 mjesta na avionima

6.7.2018.
12:28
Marin Tironi/Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Svi bi u Rusiju, a to najbolje dokazuju ovotjedne gužve u zagrebačkoj Petrinjskoj gdje su redovi išli do glavnog ulaza. Kako doznajemo, u razdoblju od 1. lipnja 2018. do 4. srpnja 2018. u Policijskoj upravi zagrebačkoj izdane su 1.963 žurne putovnice, od čega 1.103 osobama muškog spola, a 860 osobama ženskog spola.

"U odnosu na mjesečne prosjeke za prvih pet mjeseci 2018. godine možemo reći da je u traženom razdoblju došlo do povećanog broja izdanih žurnih putovnica za oko 20 posto", odgovorili su iz PU zagrebačke za Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ban Tours također muku muči s udovoljavanjem svim zahtjevima pa je tako od najave prikupljanja podataka za četvrtfinale SP u Rusiji Ban Tours zaprimio više od 2.236 e-mailova s upitima za nadolazeću utakmicu.

Većina osoba je u svojim upitima tražila mjesto za više osoba, često i za grupe od šest i više osoba. Ban Tours je uspio zakupiti dva charter leta za subotnju utakmicu u Sočiju s ukupno 370 mjesta na avionima. Prema navedenim podacima ukupno je više od 11.180 osoba tražilo svoje mjesto na dva charter leta što znači da je Ban Tours u konačnici mogao ponuditi mjesto za svega 3 posto pristiglih upita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u prva četiri kruga prodaje sve karte su planule. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo