postala senzacija izbora /

Najmlađa kandidatkinja na lokalnim izborima: razgovarali smo s 19-godišnjakinjom koja želi vladati Vrgorcem

Pravu senzaciju izazvala je kandidatkinja za gradonačelnicu Vrgorca. Tek joj je 19 godina, a njezina stranka ističe da je najmlađa kandidatkinja ikad

18.5.2017.
19:12
VOYO logo

Ona je najmlađa kandidatkinja za gradonačelnicu ikada. Dan započinje kao i svi političari ovih dana, kampanjom. Dijeli jagode, razgovara s građanima. Potom visoke potpetice mijenja kopačkama i spremna je za najvažniju sporednu stvar na svijetu, svoj omiljeni hobi kojim se bavila i profesionalno.

"Za Malonogometni ženski klub Vrgorac sam prvo igrala pa sam, zbog ozljede, pauzirala određeno vrijeme i nakon toga sam se priključila Ženskom nogometnom klubu Sloga u Ljubuškom", otkrila nam je Valentina Grbavac (HSP-AS), kandidatkinja za gradonačelnicu Vrgorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je vrijeme bila i model, ali iako se na nogometnom terenu ponekad spotakne, devetnaestogodišnja političarka svoje ciljeve dobro artikulira.

"Imam pomno razrađen četverogodišnji plan razvoja grada Vrgorca. Nije mi cilj skupljati jeftine političke poene na obećanjima. Imam realne projekte koje mogu ostvariti, koji će donijeti Vrgorcu bolji život", rekla nam je Grbavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto je ušla u politiku, spremno odgovara.

 "Svugdje u svijetu ljudi, kad su nezadovoljni, izađu na ulice i prosvjeduju, a naši ljudi znaju samo kukati. Za sve njih sam se ja kandidirala."

Što se god dogodilo u nedjelju, Valentina je, kao najmlađa ikada, već ispisala povijest, a konkurencija u Vrgorcu se može samo nadati kako je u privlačenju glasova puno gora nego u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo