MOSTOVCI NE ODUSTAJU / Sutra u Saboru o kaznama za one bez COVID potvrde, a Grmoja poručuje: 'Idemo srušiti stožer i ukinuti potvrde'

Nikola Grmoja i Miro Bulj u Splitu pozvali građane da potpišu njihovu inicijativu za referendumom kojim žele ukinuti potvrde i 'Stožerokraciju', ali ne otkrivaju koliko do sad imaju potpisa

8.12.2021.
21:30
VOYO logo

Uoči sutrašnje rasprave u Saboru o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, kojim se uvode visoke novčane kazne za nepoštivanje obveznih COVID potvrda, Mostovi zastupnici Nikola Grmoja i Miro Bulj u Splitu pozvali su građane na potpisivanje njihove inicijativu za referendumom kojim žele ukinuti  COVID potvrde i "stožerokraciju".

Ne otkrivaju koliko su do sad prikupili potpisa, ali prema broju volontera uvjereni su da je ovo dosad najbrojnija i najmasovnija referendumska inicijativa u povijesti Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Grmoja je rekao: "Idemo srušiti Stožer i ukinuti potvrde te ​Vladi ​poslati poruku da Hrvatska ne želi represivne mjere. Tko se želi cijepiti može se cijepiti, a ljude koji to ne žele ne treba ​na to ​prisiljavati​".

Miro Bulj također poručuje: "COVID potvrde ne može uvesti Sabor sa 76 trgovačkih ruku. Ne može to ni Milorad Pupovac, ni Andrej Plenković i njegovi sateliti. To može jedino, ako imaju dvotrećinsku većinu. Ovo je kršenje osnovnih ljudskih prava i sloboda na kretanje, na rad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo