ŠOK U VELIKOJ PISANICI /

Susjedima ubio dva staford terijera lovačkom puškom: 'Nikada niti jedan nije nikoga napao'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Pavićevi se pitaju kako je moguće da su njihovi psi, koji su jako socijalizirani i mezimci njihovoj djeci i unucima odjednom 'postali' agresivni i ugrozili susjeda Perkovića?

10.12.2017.
22:12
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Marko Perković iz Velike Pisanice kraj Bjelovara iz lovačke puške ustrijelio je dva staford terijera svojih susjeda Marine i Drage Pavića, piše 24sata. Kako je rekao, Drago je tog dana bio u radionici kod Perkovićeva sina Zlatka. Vidjeli su da se Marko putem pokraj svoje kuće biciklom, s puškom na ramenu i u pratnji psa, uputio prema šumi, a nešto kasnije čula su se dva hica te se Marko ubrzo vraćao kući.

Drago kaže da je nijemo prošao pokraj njih. Kada se vratio kući i vidio da kuje Albe i njezinog jednogodišnjeg šteneta nema odmah je pretpostavio što se dogodilo. Pavićevi se pitaju kako je moguće da su njihovi psi, koji su jako socijalizirani i mezimci njihovoj djeci i unucima odjednom „postali“ agresivni i ugrozili susjeda Perkovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvjerojatnije su naši psi pošli prema Perkovićevom, a on je potegnuo iz puške i ubio ih. Da su ga doista napali, vjerojatno bi vikao, čuo bi se lavež, a bilo bi i nekih tragova na njegovoj odjeći i tijelu", rekla je za 24sata Marina. 

Inače je obitelj Pavić oduvijek imala pse i kažu nikada niti jedan nije nikoga napao. To su potvrdili i neki od susjeda, a Perković je za 24sata rekao kako ih ne bi ubio da ga nisu napali te da nije znao o čijim se psima radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policijskom priopćenju navodi se da se prema Perkoviću u utorak, dok s kretao lovištem, uz lavež krenula dva psa te da ih je ubio iz puške. Vlasnika pasa kaznili su sa 100 kuna jer je držao pse bez nadzora pa su ušli u lovište koje je 400-tinjak metara udaljeno od njegove kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo