SUSJEDA IZ PAKLA ISPRED ČIJE ZGRADE SE LJUDI BOJE PROLAZITI: / Baca noževe na djecu i nitko joj ništa ne može

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Iako se stanari godinama žale policiji na susjedu koja baca stvari s 11. kata, rješenje nisu dobili

2.10.2018.
13:00
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Stanari Vijenca Ivana Meštrovića 48 u Osijeku već godinama strahuju kakav će predmet biti bačen s 11. kata na njih ili na njihovu djecu. Stanari optužuju susjedu B.L. koja već godinama terorizira svoje susjede, piše Glas Slavonije.

Najnoviji incident umalo je ozlijedio maloljetnika koji je prolazio kraj zgrade. U nedjelju se maloljetnik u društvu braće i oca šetao Vijencem Ivana Meštrovića kad je tik do njega pao lampion pun vode. Otac dječaka je pozvao policiju koja je izašla na intervenciju, međutim problem nije riješen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo jedan u nizu

"S njezinog prozora lete noževi, baterije, pelene za odrasle, vrećice pune vode, veće i manje staklenke... To je samo dio stvari koje lete s jako visokog kata moje zgrade ne samo na moju djecu i mene, nego i na susjede. Kulminiralo je u nedjelju kada je pokraj dječaka pao lampion pun vode. Pozvana je policija, i to nije prvi put da smo ih zvali zbog te stanarke koja nas maltretira godinama, o čemu su višekratno izvještavali mnogi mediji, pa i Glas Slavonije", ispričala je za Glas Slavonije susjeda s nižeg kata.

Susjeda je ispričala kako je prije nekog vremena prolaznicu umalo ozlijedila limena kutija kreme za lice, a da je susjeda iz obližnje zgrade jedva izbjegla bocu šampona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona tako reagira i iz čista mira, a posebice ako zalaje koji pas u blizini. Tako je bilo i ove nedjelje, čim je pas zalajao, gotovo iste sekunde bačen je lampion koji je pao ni deset centimetara iza leđa dječaka. Ne smijem niti pomisliti što bi se dogodilo da ga je pogodio", izjavila je susjeda.

Incident prije 11 godina

Ovo nije prvi put da se stanari žale na susjedu. Naime, prije 11 godina u stanu mnogima mrske susjede pukla je cijev i bili su nužni popravci. Međutim, B.L. nije željela pustiti majstore u stan bez sudskog naloga. Međutim, kako su u zgradi dvije vertikale koristili su vodu kod susjeda čija je vertikala bila ispravna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi su svjedočili telefonskim pozivima ured noći, fizičkim nasrtajima, uvredama i sličnome. A prije pet godina kada je B.L. prijetila samoubojstvom skokom s prozora na 11. katu spasili su je policajci u spektakularnoj sceni.

"Možda bi netko stao ovome na kraj da ovdje žive neke 'važnije face'. Ovako, stvari koje baca valjda još nisu dovoljno ubitačne. A da se dogodi kakvo zlo, pitam se što bi onda bilo", izjavila je susjeda za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo