SUPRUŽNICI KEKIN NAKON TRIJUMFA PLATFORME MOŽEMO!: / 'Ovo je samo zalet, za godinu dana Zagreb će prodisati'

Image
Foto: Screenshot: RTL

'Lokalni izbori su za godinu dana i to će biti svečani dan u Zagrebu. Nakon 20 godina Zagreb će prodisati', rekla je Ivana Kekin

5.7.2020.
22:17
Screenshot: RTL
VOYO logo

Platforma 'Možemo!' prema prvim rezultatima izbora osvaja osam mandata u Hrvatskom saboru. Može se reći da je toj opciji svojim uključivanjem dosta pomogao i frontmen Hladnog piva Mile Kekin, koji se uključio u politiku u predizbornoj kampanji. Njegova supruga Ivana članica je Nove ljevice i već sudjeluje u radu zagrebačke Gradske skupštine.

"Vidimo da smo mi po prvim rezultatima prva opcija u Zagrebu, to je rezultat ne samo ove sjajne kampanje koju smo proveli u nikad težim uvjetima, već i višegodišnjeg rada, ne samo u gradskoj skupštini, nego i svih onih koji su se borili za javni interes. To namjeravamo činiti i dalje", kazala je Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Kekin odgovorio je na pitanje je li on "zezalica" ili namjerava imati političku karijeru.

"Ja definitivno nisam bio zezalica jer sam uložio puno svojeg slobodnog vremena i energije da podržim ovu opciju. Ne bi to definirao zezanjem, s obzirom na svoj kredibilitet koji sam gradio godinama na sceni. Ja nikad nisam skrivao svoja politička ljevičarska uvjerenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče političke karijere, ja ću sjest sa svojom prekrasnom suprugom i odlučit što ćemo dalje. I dalje je, što se kaže, zec u šumi", rekao je Kekin.

'Ovaj rezultat je samo zalet'

Što se tiče lokalnih izbora, njegova supruga kazala je kako je članica Nove ljevice te kako je ovaj rezultat "samo zalet". "Lokalni izbori su za godinu dana i to će biti svečani dan u Zagrebu. Nakon 20 godina Zagreb će prodisati", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li stranke platforme biti homogene u Saboru, kazala je: "Mi smo čvrsti, dobro funkcioniramo u Gradskoj skupštini. Mi smo se usuglasili oko naših ciljeva i planiramo na njima raditi i dalje", rekla je Ivana Kekin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike