lukav, ili...? /

Sudjelovao u prometnoj nesreći u Puli, pa policajcima dao krivotvorenu vozačku dozvolu

Image
Foto: MUP

'Lukavi' je 26-godišnjak policajcima predočio vozačku izdanu u BiH, pa možda nije slutio da će policija ipak shvatiti da se radi o nelegalnom dokumentu

7.12.2021.
13:13
MUP
VOYO logo

Pulska prometna policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Naime, kako javlja policija, muškarac je 21. srpnja oko 23.10 sati na raskrižju Ulica Bartolomeo Dei Vitrei i Stankovićeve ulice sudjelovao u prometnoj nesreći. Kada ga je policija zamolila da vozačku na uvid, ispostavilo se da je ona krivotvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lukavi' je 26-godišnjak policajcima predočio vozačku izdanu u BiH, pa možda nije slutio da će policija ipak shvatiti da se radi o nelegalnom dokumentu. Ipak, policijski službenici shvatili su da nešto ne štima te su ispravu provjerili putem međunarodne policijske suradnje.

Tu su mu vozačku na kraju oduzeli, a okrivljenika su ispitali. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo