Incident u nedjelju navečer / Studentice u domu na udaru manijaka: 'Ušao je curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se!'

Image
Foto: Facebook

U dvorištu zagrebačkog studentskog doma snimljen je muškarac kako hoda gol golcat!

12.11.2018.
10:29
Facebook
VOYO logo

Studentice u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu opet su na udaru perverznog manijaka. Kako je objavljeno na Facebook stranici Studentski dom Stjepan Radić - Sava, a sve je potkrijepljeno i fotografijama golog muškarca koji u ruci nosi odjeću, incident se dogodio u nedjelju navečer kada je ušao u 1. paviljon djevojkama u sobu! Navodi se da je skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona. 

"Nepoznat muškarac, oko 30 godina, hoda po Savi, maloprije ušao u prvi paviljon curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona. Cure pazite se i zaključavajte sobe!", navela je studentica koja je objavila i fotografije muškarca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga studentica, naša sugovornica koja je željela ostati anonimna, a koja živi u navedenom studentskom domu pojašnjava kako je sličnih incidenta bilo i prije i to ne samo na Savi već i u drugim domovima. Posljednji takav koji je zabilježen bio je u studentskom domu Laščina u svibnju ove godine. Tada je muškarac na području doma presretao studentice i "radio bludne radnje". 

Studentica pojašnjava da se na ulazima u paviljone na Savi ne nalaze pripadnici osiguranja već se vrata zatvaraju i automatski zaključaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali ako netko ostavi vrata otvorena, primjerice stavi kamen ispred vrata, onda može ući tko god hoće kad hoće. Zaštitara ima nekoliko. Idu u ophodnju svako malo. Oduvijek postoje manijaci koji promatraju cure kroz prozor, ulaze im u tuševe ili sobe", kaže naša sugovornica. 

Zagrebačka policija provodi istragu, a u upravi Studentskog centra također kažu kako će se istražiti što se dogodilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo