makedonija bez šanse / Štrlek: 'Uvijek smo žestoko ulazili u turnir pa se brzo ispuhali, ovaj put imamo drukčiji recept'

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

"Uvijek se priča kako Francuzi nisu na svom nivou, pa uzmu medalju. Ne treba se zavaravati", upozorio je Štrlek

21.1.2016.
22:07
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je u prvoj utakmici drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj pobijedila Makedoniju s ogromnih 34:24 i upisala nova dva boda u nastavku natjecanja, a jedan od najboljih pojedinaca susreta bio je Manuel Štrlek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuele, briljiraš ovdje u Poljskoj?

"Da, osjećam se odlično na domaćem terenu, no nisu bitne moje igre, već igra cijele momčadi. Djelujemo kompaktno i vrlo smo zadovoljni današnjom utakmicom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelujemo raznovrsnije i lepršavije iz utakmice u utakmicu, je li to uobičajeno za velike turnire?

"Pa mi smo uvijek ulazili jače u turnir pa bi se brzo ispuhali. Ovog puta imamo drukčiji recept. Nadam se da ćemo nastaviti ovako, s čvrstom obranom, s puno zabijenih golova, i onda možemo pobijediti svakoga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuze nismo pobijedili od 2013. godine, možemo li sada?

"To će sigurno biti teška utakmica. Oboje smo pokazali kako vjerujemo u polufinale svim srcem, siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu. Uvijek se priča kako Francuzi nisu na svom nivou, pa uzmu medalju. Ne treba se zavaravati, s njima je uvijek teško, no nadam se da je došlo vrijeme za našu pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo