FOTOGRAFIJA MILANOVIĆA I BERNARDIĆEVIH NAJŽEŠĆIH KRITIČARA: / Otkriveno o čemu su točno razgovarali u restoranu

Image
Foto: Facebook/Željko Jovanović

"Dobro smo se družili i, naravno, razgovarali o mnogim temama, od sporta i glazbe, preko kulinarstva i savjeta za pripremu ribe, do politike, izbora i "fotomontaža", kaže Jovanović

29.1.2019.
18:31
Facebook/Željko Jovanović
VOYO logo

Bivši premijer Zoran Milanović sastao se s najgorljivijim kritičarima šefa SDP-a Davora Bernardića u jednom istarskom restoranu - na ručku s njim bili su saborski zastupnici Peđa Grbin, Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić, koji su prije nekoliko mjeseci suspendirani s dužnosti u Predsjedništvu SDP-a, piše 24sata. Osim njih na druženju su bili i zastupnici Damir Mateljan i Damir Tomić, Dalibor Prevendar iz zagrebačkog SDP-a te Roland Fable iz porečkog ogranka stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U političkim kuloarima šuška se da bi Milanović mogao potencijalno izazvati Kolindu Grabar Kitarović u borbu za Pantovčak, a mnoge je fotografija Milanovića s SDP-ovcima potakla na zaključak da se on možda vraća u političku arenu.

Razgovor o promjenama

"Razgovarali smo o aktualnoj političkoj situaciji u državi. Naravno da smo svi svjesni da to treba promijeniti i razgovarali smo kako to napraviti", rekao je jedan od SDP-ovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio SDP-ovaca otvoreno je izjavilo kako bi voljelo ponovno vidjeti Milanovića u politici, a njegovo se ime sve češće spominje kao ime jednog od predsjedničkih kandidata, iako on o tome ne govori ništa.

Fotografiju s druženja objavio je bivši ministar obrazovanja Željko Jovanović, no on ipak tvrdi kako se radilo o neformalnom druženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovanović: To su redovita druženja

"Dobro smo se družili i, naravno, razgovarali o mnogim temama, od sporta i glazbe, preko kulinarstva i savjeta za pripremu ribe, do politike, izbora i "fotomontaža". Bio je to ručak za 5, prijatelja i kolega, koje mi redovito održavamo svakih nekoliko mjeseci i nastavit ćemo u istom ritmu i ubuduće. Bilo je tu, naravno, i pjesme, a najbolji glas imaju Miha i Peđa", rekao je Jovanović za 24sata.

Zasada Bernardićevi oponenti ne govore previše, ali zna se da se već mjesecima kuju planovi za opoziv šefa stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo