DETALJAN POPIS / Stigla prva (ne)radna nedjelja! Provjerite koji su dućani i shopping centri danas otvoreni, a koji ne rade

Image
Foto: Dusko Marusic/Marko Lukunic/Filip Kos/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mi smo provjerili i koji će vam dućani biti otvoreni danas, na prvu (ne)radnu nedjelju. S većim trgovačkim lancima to je malo teže s obzirom na to da imaju više poslovnica i svaka od njih radi drugačije, ali za svaku trgovinu imate link gdje možete kliknuti i provjeriti radi li trgovina najbliža vama

2.7.2023.
8:55
Dusko Marusic/Marko Lukunic/Filip Kos/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Prva (ne)radna nedjelja je stigla - barem za većinu na kopnu jer kako je već dobro poznato, trgovine na moru svoje će radne nedjelje odraditi u srpnju i kolovozu, dok će one na kontinentu to učiniti na jesen.

Svaka trgovina i shopping centar sami su odlučili koje će nedjelje biti radne, a mi smo provjerili i koji će vam dućani biti otvoreni danas, na prvu (ne)radnu nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S većim trgovačkim lancima to je malo teže s obzirom na to da imaju više poslovnica i svaka od njih radi drugačije, ali za svaku trgovinu imate link gdje možete kliknuti i provjeriti radi li trgovina najbliža vama.

ANKETA KOJU SMO JUČER OBJAVILI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis trgovačkih i shopping centara:

CITY CENTER ONE ZAGREB EAST - Zatvoreni.

CITY CENTER ONE ZAGREB WEST - Zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WEST GATE - Zatvoreni.

AVENUE MALL ZAGREB - Zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arena Centar - Tijekom srpnja i kolovoza Arena Centar neće raditi nedjeljom i blagdanima, izuzev: Kino Cinestar Arena IMAX, Casino, Lorca bar, Living room, Burger King, KFC (narudžbe za van), autopraonica Star Wash.

POINT SHOPPING CENTER - Zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Z CENTAR - Otvoreni.

SUPERNOVA GARDEN MALL - Zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPERNOVA BUZIN - Zatvoreni.

SUPERNOVA ZADAR - Otvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPERNOVA VARAŽDIN - Otvoreni.

SUPERNOVA KARLOVAC - Otvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPERNOVA CVJETNI - Zatvoreni.

SUPERNOVA ŠIBENIK - Otvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPERNOVA SISAK EAST - Zatvoreni.

SUPERNOVA SISAK WEST - Otvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPERNOVA KOPRIVNICA - Otvoreni.

MALL OF SPLIT - Otvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CITY CENTER ONE SPLIT - Otvoreni.

JOKER SPLIT - Zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZTC RIJEKA - Zatvoreni.

TOWER CENTER RIJEKA - Otvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PORTANOVA OSIJEK - Otvoreni.

AVENUE MALL OSIJEK - Zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBAVITE KUPNJU NA VRIJEME /

Pripazite da sutra ne poljubite vrata! Evo kako će nedjeljom raditi trgovine i shopping centri. Neki otvoreni i na Badnjak...

Image
OBAVITE KUPNJU NA VRIJEME /

Pripazite da sutra ne poljubite vrata! Evo kako će nedjeljom raditi trgovine i shopping centri. Neki otvoreni i na Badnjak...

Popis trgovina:

LIDL

Sljedeće Lidlove trgovine neće raditi tijekom ljeta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beli Manastir, Bjelovar, Čakovec, Daruvar, Donji Miholjac, Dugo Selo, Đakovo, Đurđevac, Ivanec, Ivanić Grad, Jastrebarsko, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Našice, Nova Gradiška, Novska, Osijek, Petrinja, Požega, Samobor, Sesvete, Sisak, Slatina, Slavonski Brod, Sveta Nedelja, Valpovo, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vrbovec, Vukovar, Zabok, Zagreb, Zaprešić i Županja.

Sve ostale Lidlove trgovine tijekom ljeta nastavljaju raditi nedjeljom', objavili su iz Lidla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KONZUM

Iz Konzuma navode sljedeće: "Sukladno zakonu, plan rada svake naše pojedine prodavaonice prilagodili smo potrebama turističke sezone, blagdanima, mikrolokacijskim događanjima i drugim relevantnim čimbenicima. Najažurnije informacije o radnim vremenima svih prodavaonica moći ćete, kao i dosad, pronaći ovdje, na našoj stranici.

SPAR I INTERSPAR

Popis neradnih nedjelja u Sparu i Intersparu nije još dostupan. Na web stranici su ažurirali interaktivnu kartu.

"Provjerite koja trgovina u Vašoj blizini radi ove nedjelje", napisali su.

PLODINE

Iz Plodina navode sljedeće:

"Obavještavamo vas da sljedeće trgovine tijekom ljeta neće raditi nedjeljom:

Bjelovar, Čakovec, Čazma, Čepin, Đakovo, Dugo Selo, Ivanić Grad, Jastrebarsko, Karlovac, Koprivnica, Krapinske Toplice, Križevci, Kutina, Ludbreg, Našice, Nova Gradiška, Novska, Osijek - Huttlerova, Osijek - Strossmayerova, Petrinja, Pitomača, Požega, Prelog, Sisak, Slavonski Brod, Slatina, Sveta Nedelja, Valpovo, Varaždin - Gospodarska, Varaždin - Optujska, Vinkovci - Vukčića Hrvatinića, Virovitica, Vrbovec, Zabok, Zagreb - Karla Metikoša, Zagreb - Mije Haleuša, Zagreb - Štefanovečki zavoj, Zagreb - Vice Vukova, Zaprešić, Županja.

Trgovine u sklopu trgovačkih centara nedjeljom će raditi sukladno odluci centra u kojem se nalaze. Sve ostale trgovine tijekom srpnja i kolovoza nedjeljom će biti otvorene! Najažurnije informacije o radnom vremenu svih prodavaonica moći ćete, kao i dosad, pronaći na našoj stranici", stoji u objavi.

KAUFLAND

Sve Kauflandove trgovine radit će tijekom srpnja i kolovoza svake nedjelje. Ostale će rasporediti do kraja godine. Za svaku poslovnicu možete na njihovom webu provjeriti točno radno vrijeme.

KTC

'KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima', priopćili su. Ostale dane rade normalno.

STUDENAC

Radno vrijeme njihovih trgovina i to kako koja radi nedjeljom pogledajte OVDJE.

TOMMY

U ovom lancu trgovina kažu: 'Cijenjeni kupci, sukladno zakonu koji stupa na snagu od 1. 7. 2023., Tommy prodavaonice će nedjeljom raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Ažurirano radno vrijeme za svaku od prodavaonica možete pronaći OVDJE.

MLINAR

I oni imaju interaktivnu kartu sa svim poslovnicama u Hrvatskoj i detaljima o radnom vremenu za svaku posebno, a to možete pogledati OVDJE.

IKEA

Priliku za izgubiti se nepreglednim hodnicima i izložbenim prostorima Ikee kupci će imati ove i sljedeće nedjelje (2. i 9.7.) od 10 do 18 sati, a radno vrijeme dostavnih centara uvijek možete provjeriti ovdje kao i ostale detalje.

DM

Drogerijski lanac dm unutar svoje aplikacije i na webu ima interaktivnu kartu gdje možete provjeriti radno vrijeme trgovina. One u sklopu trgovačkih centara će biti zatvorene kad i centri, a brzim pogledom na kartu vidimo da je i dio ostalih prodavaonica zatvoren ove nedjelje. Svoju prodavaonicu možete provjeriti ovdje.

BIPA

Iz BIPA-e su objavili koje će nedjelje biti radne, a koje neradne. Fotografije s popisom poslovnica pogledajte ovdje.

MÜLLER 

Njihove trgovine rade raznoliko. Provjerite radi li u nedjelju poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo