DRAMA U SPLITU / Majka slučajno zaključala bebu u automobilu, uslijedila je akcija vatrogasaca: 'Žena se jako prestrašila i uznemirila'

Image
Foto: Dalmacija Danas

'Unutra je ostalo dijete od godinu dana i žena se prestrašila i uznemirila. Vjerojatno joj je ključ ostao u vozilu', opisala je svjedokinja.

27.6.2023.
11:25
Dalmacija Danas
VOYO logo

Ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije  jedna ženska osoba u vozilo je zaključala bebu i više nije mogla otvoriti automobil,  doznaje Dalmacija danas.

"Žena je ispred Higijenskog u Splitu ostavila dijete u sjedalici i zatvorila je vrata. No, tada su nastupili pravi problemi. Pokušala je otvoriti druga vrata, nije uspjela i dijete je ostalo zaključano u vozilu. Unutra je ostalo dijete od godinu dana i žena se prestrašila i uznemirila. Vjerojatno joj je ključ ostao u vozilu", opisala je svjedokinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Munjevita intervencija vatrogasaca

Otkrila je Dalmaciji Danas da su ubrzo pozvani vatrogasci koji su bez većih problema otvorili vozilo i 'spasili' dijete.

"Majka je sretno uzela dijete u svoje ruke, vatrogasci su brzo riješili problem", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na intervenciji su bila tri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom. "Sve se dogodilo oko 9 sati i 40 minuta. Sve je u najboljem redu, riješili smo problem", otkrili su nam vatrogasci iz JVP-a Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo