pozitivan komentar /

Srpski rukometaš iznenadio izjavom: 'Želim se zahvaliti hrvatskim navijačima, iznenadili su me!'

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Iako je veći dio dvorane izviždao srpske igrače na predstavljanju, a zvižduci su odzvanjali dvoranom i tijekom intoniranja gostujuće himne, Marsenić se zahvalio hrvatskim navijačima

13.1.2018.
10:19
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Srpski kružni kružni napadač Mijajlo Marsenić pohvalio je hrvatske navijače nakon utakmice Hrvatske i Srbije (32:22) na startu Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je veći dio dvorane izviždao srpske igrače na predstavljanju, a zvižduci su odzvanjali dvoranom i tijekom intoniranja gostujuće himne, Marsenić se zahvalio hrvatskim navijačima.

"Stvarno bih se želio zahvaliti hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen", rekao je rukometaš Vardara i poželio sreću Hrvatskoj u nastavku prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se Domagoj Duvnjak ozlijedio, srpski rukometaši su mu prvi skočili u pomoć, no Marsenić to smatra sasvim normalnom reakcijom.

"I on bi to sigurno za nas napravio, to je sportski potez. On je veliki sportaš, rekao nam je da misli kako nije teža ozljeda i ja se iskreno nadam da je u pravu."

Na kraju je prokomentirao i samu utakmicu.

"Izgubili smo zbog nekih naših gluposti. Igrali smo 25 minuta odličan rukomet, a onda... Obrana je bila OK, ali događale su nam se neke gluposti. S ovakvom obranom možemo proći dalje", poručio je Marsenić koji sa suigračima u drugom kolu igra protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo