nakon proslave / Splitske studente u menzi dočekao Franjo Tuđman i zastave HDZ-a: 'Molimo da se pokupe rekviziti!'

Image
Foto: Facebook/Forum mladih SDP Split

Tijekom vikenda je u restoranu Kampus proslavljena 30. obljetnice utemeljenja splitskog HDZ-a

20.1.2020.
20:19
Facebook/Forum mladih SDP Split
VOYO logo

Na Facebook stranici Foruma mladih SDP-a Split objavljenja je danas neobična primjedba. Naime, studente koji su došli u restoranu splitskog doma u Splitu na Kampusu dočekao je FranjoTuđman.

Tijekom vikenda je u restoranu Kampus u sklopu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' proslavljena 30. obljetnice utemeljenja i početka djelovanja HDZ-a u Splitu. Nakon slavlja, HDZ-ovci nisu pokupili svoje rekvizite već su ih danas ugledali gladni studenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Danas su splitski studenti imali priliku ručati s prvim hrvatskim predsjednikom okruženim zastavama i banerima HDZ-a. Tu izrazitu čast omogućio im je tko drugi nego HDZ Split koji je nakon proslave 30. obljetnice osnutka ostavio svoje rekvizite u studentskom restoranu u sklopu studentskog doma. Nadamo se kako se radi o propustu i da se HDZ-ovci nisu odrekli lika i djela Franje Tuđmana. Također ih molimo da svoje navijačke rekvizite pokupe što prije'', stoji u objavi mladih SDP-ovaca, koju potpisuje Tonći Kačić Bartulovic, Predsjednik FM SDP Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo