Ljeto u kasnoj jeseni /

Splićani svaki sunčani dan koriste za uživanje na plaži: More je na visokih 20 stupnjeva!

Ljeto pa skoro nema kraja, neki gradovi na obali i u studenom puni gostiju

11.11.2018.
8:00
VOYO logo

Nije samo rujan zanimljiv turistima, neki gradovi na obali i u studenom su puni gostiju. I dok se Zagreb već priprema za Advent, na jugu izgleda kao da ljeto još traje.

Svaki sunčani dan koristi se za uživanje na plaži. Ne kupaju se samo najodvažniji, jer temperatura mora za mnoge je ugodnih 20 stupnjeva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez previše oklijevanja skače se u more. Iako je Božić sve bliže, na splitskim plažama vlada pravi ljetni ugođaj.

 „Ma kakvi otišlo, ljeto je tek došlo. Ova temperatura mora je meni najugodnija, 20 je more i to je temperatura koja osvježava. Ljetne su temperature mora previsoke za moj ukus“, poručila je Miranda iz Splita. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa studeni se samo zove studeni ništa drugo. More je toliko toplo, vani je 23 u moru 20 stupnjeva. Studeni ima samo takvo ime ništa drugo”, smatra pak Vedrana iz Solina.

Mnogi koriste lijepo vrijeme za razne sportske aktivnosti na moru, jer nema velikih gužvi.

Paula iz Splita pak je presretna jer imaju more samo za sebe, a Katarina koja je tek izašla iz mora planira se opet vratiti jer joj je vruće.

Za povratak na plaže zaslužno je iznadprosječno toplo vrijeme za ovo doba godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako vidim temperature su svugdje visoke tako da se možda klima malo i promijenila pa se produžila sezona”, rekao nam je Vladimir iz Splita.

No, ljetne radosti u studenome mogle bi se privoditi kraju. Sredinom idućeg tjedna temperature će se ipak nešto sniziti. Tada će na kupanje ipak samo najhrabriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo