OBLAČNO i hladno /

Snijeg već pada na Sljemenu, a tijekom dana moglo bi ga biti i u nizinama

Image
Foto: Livecamcroatia

Danas se u gorju mjestimice očekuju susnježica i snijeg, a prolazno ih može biti i u nižim predjelima sjeverozapadne Hrvatske

8.11.2016.
8:58
Livecamcroatia
VOYO logo

Danas će u unutrašnjosti biti oblačno, povremeno s kišom, a u gorju mjestimice susnježica i snijeg, kojih prolazno može biti i u nižim predjelima sjeverozapadne Hrvatske, izvijestio je u utorak ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske.

Snijeg je jutros već počeo padati na Sljemenu, a u 7 sati izmjerena su 3 centimetra snježnog pokrivača. Snijeg pada i u Gorskom kotaru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Livecamcroatia

(Livecamcroatia.com)

Na Jadranu će biti promjenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima, a oborine na južnom dijelu mogu biti obilne. Vjetar slabdo umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena bura i sjeverozapadnjak, prema kraju dana na južnom dijelu jugo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperatura zraka u unutrašnjosti između 3 i 9, na Jadranu jutarnja od 9 do 14, a najviša dnevna između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva. 

Zbog prometnih nesreća usporeno kod Turnja i Ravne Gore

Zbog prometnih nezgoda vozi se usporeno na državnoj cesti DC1 kod Turnja i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Ravne Gore i Delnica u smjeru Rijeke na 40. kilometru, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski auto-klub.

HAK poziva vozače na pojačan oprez na autocesti A3 Bregana-Lipovac između odmorišta Križ i čvora Ivanić Grad, zbog vozila koje se kreće bez upaljene svjetlosne signalizacije.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u većem dijelu zemlje, a Gorskom kotaru mjestimice pada i snijeg. Ima ga i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Vrbovsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja (DC8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), zbog vjetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo