reakcija za pohvalu / Snijeg s krova zatrpao muškarca u općini Josipdol: Hitna pomoć nije mogla do njega, spasio ga HGSS

Image
Foto: HGSS

Odmah po dojavi prema zaseoku Blata krenula je Hitna služba, no iako je cesta bila prohodna, javlja OGportal, do unesrećenog nisu mogli pa su u pomoć priskočili članovi ogulinske Stanice HGSS-a

7.3.2018.
11:36
HGSS
VOYO logo

Općini Josipdol ovih dana ima velikih problema zbog snijega. Ondje se naime, više krovova na kućama i gospodarskim zgradama urušilo dok su u Plaškom pripadnici HGSS-a spašavali mještanina na kojeg je pao snijeg s krova i zatrpao ga, piše OGportal.

Odmah po dojavi prema zaseoku Blata krenula je Hitna služba, no iako je cesta bila prohodna, javlja OGportal, do unesrećenog nisu mogli pa su u pomoć priskočili članovi ogulinske Stanice HGSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijski Centar 112 javlja da su posljedice urušenog krova na gospodarskom objektu sanirali vatrogasci, dok OGortal.com navodi da su se spašavale i koze, te da ih je u urušavanju nekoliko i smrtno stradalo.

Navode o intervenciji je OGportalu potvrdio Nikica Jagnjić, načelnik Stožera zaštite i spašavanja općine Josipdol no kaže da su sve životinje ipak preživjele i da su zbrinute na oduševljenje vlasnika. U akciji spašavanja bili su angažirani vatrogasci DVD-a Josipdol, te zaposlenici Općine i Komunalnog poduzeća Josipdol. Naravno, dodaje Jagnjić, sve pod koordinacijom Stožera zaštite i spašavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo