ZANIMLJIVA SKUPINA C / Slovenci umalo do nevjerojatnog preokreta protiv Šveđana, derbi pripao Španjolskoj

Image
Foto: AP

Na krilima Rivere i Tomasa Španjolci su već do odmora imali tri gola prednosti (18-15), dok u drugom dijelu nisu dopustili Nijemcima da ozbiljnije zaprijete. Švedska je nakon dramatičnog drugog poluvremena svladala Sloveniju 23-21

16.1.2016.
22:25
AP
VOYO logo

Start iz snova na Europskom prvenstvu u Poljskoj imali su reprezentativci Španjolske. Oni su u derbiju skupine C koja se igra u Wroclawu rutinirano pobijedili Njemačku 32-29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima Rivere i Tomasa Španjolci su već do odmora imali tri gola prednosti (18-15), dok u drugom dijelu nisu dopustili Nijemcima da ozbiljnije zaprijete.

Riveri je za sedam pogodaka bilo potrebno isto toliko pokušaja, a odlično mu je sekundirao Victor Tomas koji je zabio šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod ujednačene njemačke reprezentacije najviše golova, njih šest, postigao je Dissinger, dok je Reichmann dodao pet pogodaka.

Image
Foto: AP

Španjolska - Njemačka

AP

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenci umalo do nevjerojatnog preokreta protiv Šveđana

Nakon prvih 30 minuta drugog dvoboja skupine C činilo se kako ćemo gledati još jednu jednostranu utakmicu. Šveđani su bez većih problema u prvom dijelu nadigrali Sloveniju i na odmor otišli sa čak sedam golova prednosti (16-9).

No, u nastavku kao da je na teren izašla neka druga slovenska reprezentacija. Od 34. do 47. minute Slovenci su serijom 8-1 stigli na samo gol zaostatka i potpuno ugrozili već upisane švedske bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 50. minuti čak su stigli i do izjednačenja, no za potpuni preokret izabranici VeselinaVujovića nisu imali snage - Šveđani su slavili 23-21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo