SLAVONSKI ŽUPNIK SE POČASTIO SKUPOCJENIM MERCEDESOM: / 'Nemam obitelj, djecu, vilu ni jahtu, a auto mi treba za posao'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Svećenik je naručio i specijalnu registraciju s datumom na koji se slavi sv. Antun.

13.12.2017.
19:30
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Velečasni Andrija Vrbanić iz Ivanovca počastio se automobilom, luksuznim Mercedesom kojeg je platio 35.000 eura. Slavonski župnik inače, pjeva u grupi Baje pa mu se na repertoaru redovito nađu bećarci, a često pozdravlja i sa "Za dom spremni", piše 24 sata. "Nemam obitelj, djecu, vilu ni jahtu na moru, a auto mi treba za posao", rekao je svećenik. Dodao je i da je skupocjeni automobil kupio od vlastitih primanja te da ga je platio dosta jeftinije jer model kakav je on uzeo, inače dođe oko 50.000 eura. Tvrdi i kako automobil nije nov te da je star godinu dana.

"Trebao sam novi auto. Stari me je služio punih 11 godina, a da je bio dobar, ne bih ga mijenjao nizašto", rekao je za 24 sata velečasni Vrbanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrbanić se inače, svojim vjernicima prije deset godina na božićnoj jutarnjoj misi požalio da mu je tijekom polnoćke opljačkan župni ured i provaljeno u skupocjeni Mercedes kojeg je tad posjedovao. Provalnici su pobjegli i razbili se na putu do Čepina. Policija je kasnije utvrdila da se radi o jednom počinitelju koji je otprije poznat policiji. Nakon što se prevrnuo divljajući automobilom, ostavio je vozilo pored ceste i nastavio bježati. Policija ga je brzo pronasla, a razbijeni Mercedes je vraćen svećeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo