ŠKORO ŽESTOKO PO KOLINDI: / 'Sramota! To nije bio samo srednji prst meni, nego hrvatskom narodu, svim vjernicima i kardinalu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ta je vulgarna gesta razotkrila njezino pravo lice i teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast jučer je srušena tim srednjim prstom.

19.6.2020.
10:44
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Tema zabrane pobačaja nije tema. To je kompleksno pitanje koje će se rješavati u razdoblju pred nama. Postoje važnije teme koje zanimaju građane i javnost", rekao je Miroslav Škoro u Slavoniji, te tvrdi kako SDP i HDZ nemaju program i zato cijelu kampanju guraju prema ideološkim temama, prenosi Novi list. Smatra kako nije ništa loše rekao o ženama te kako su njegove riječi izvučene iz konteksta, no nije ih želio pojasniti.

No zato je žestoko odgovorio Kolindi Grabar Kitarović koja je njegovu izjavu, po uzoru na dogradonačelnicu Osijeka Žanu Gamoš, komentirala srednjim prstom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOLINDA POKAZALA 'SREDNJAK' ŠKORI I EKIPI: /

'Prošlo je vrijeme kad je žena čekala što će baja reći'

Image
KOLINDA POKAZALA 'SREDNJAK' ŠKORI I EKIPI: /

'Prošlo je vrijeme kad je žena čekala što će baja reći'

Vulgarna gesta koja je razotkrila lažne demokršćane

"Ta je vulgarna gesta razotkrila njeno pravo lice i teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast jučer je srušena tim srednjim prstom. Ona je pokazala da između nje, lažne demokršćanke, te Andreja Plenkovića i Gordana Jandrokovića nema razlike u odnosu na Zorana Milanovića. Ljudi su se na izborima odlučili za pravog socijaldemokrata i ljevičara, a oni lažni su prokazani. Oni su isti i imaju isti sustav vrijednosti. To nije bio samo srednji prst Miroslavu Škori, to je srednji prst pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima i hrvatskom kardinalu. Gospođo Grabar Kitarović, to je sramota”, izjavio je Škoro.

"Imamo li hrabrosti da poslije 5. srpnja Plenković i njegovi više ne pokazuju srednji prst iz Banskih dvora. Neka idu u ta svoje globalistička tijela i neka od tamo pokazuju srednji prst svima kojima žele. Hrvatskom narodu više neće", najavljuje Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo