žestoke kritike / Škoro: 'Pupovac se za ovakve istupe očito inspirira na velikosrpskom derneku'

Image
Foto: Hrvoje Jelavić, Sanjin Strukić/Pixsell

Znakovitom smatra šutnju državnog vodstva na 'uvredljive Pupovčeve izjave koji se koristi Vučićevom retorikom i stavovima'

24.8.2019.
12:16
Hrvoje Jelavić, Sanjin Strukić/Pixsell
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na Facebooku je reagirao na istupe predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i saborskog zastupnika Milorada Pupovca o nedavnim napadima na pripadnike srpske zajednice kod Knina.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znakovita je šutnja hrvatskoga državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srbijanskog predsjednika Vučića.

Umjesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac nadolijeva ulje na vatru i očito želi profitirati na napadu na hrvatske građane koji je za svaku osudu. Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti. Politika je, kako je govorio moj profesor Lauc, 'toplo srce, hladna glava i čiste ruke'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito se g. Pupovac, kao hrvatski političar, inspirira za ovakve istupe na velikosrpskom derneku na Fruškoj gori. Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo gromoglasna tišina njegova glavnog koalicijskog partnera koji šutke prelazi preko takvih izjava", napisao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo