Pročitajte najbolje reakcije! / Škoro oduševio ljude, a jedna žena mu je napisala pjesmu od 12 strofa: 'Bog te dao, a sada te šalje...'

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Njegovo obraćanje oduševilo je hrvatsku javnost, a jako veliku podršku pružali su mu svi pratitelji na Facebooku

23.6.2019.
14:15
Borna Filić/PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Škoro danas je službeno objavio svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. 

Obraćajući se putem video poruke rekao je da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoro je rekao da "naši sinovi i kćeri odlaze iz Hrvatske jer više ne žele živjeti u državi u kojoj spirala mržnje i netolerancije nagriza njezine same temelje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo obraćanje oduševilo je hrvatsku javnost, a jako veliku podršku pružali su mu svi pratitelji na Facebooku, kao i na YouTubeu gdje je video objavljen.

Izdvojili smo neke od najboljih komentara: 

  • Miroslav Škoro živim za trenutak kad ćete ući u Banske dvore i zapjevati Otvor ženo kapiju!!! 
  • Jednim govorom od 5 minuta Škoro je pomeo sve što treba. Milanović i Kolinda nemaju što tražiti u kampanji. Kritična masa za promjene je stvorena. Doviđenja hdz, sdp, hns, partizani, ustaše i ostala gamad. Glavni konkurent Škori je sudac Kolakušić. Hmmm, meni izgleda da oni traže iste promjene. Neka pobjedi uvjerljiviji. Hrvatskoj se boljitak smiješi.
  • Već dugo nisam osjetio takvo zadovoljstvo vezano uz političke događaje kao ovog trenutka. Vani je oblačno, ali u srcu sve puno radosti i sunca. Konačno je pravi čovjek, pravi Hrvat odlučio stati na čelo svog naroda i dati sve svoje sposobnosti u službi svojoj i našoj Domovini, svom i našem napaćenom hrvatskom narodu. Poštovani gospodine Škoro od srca Vam želim uspjeh u poslu kojeg ste se odlučili prihvatiti i osobno zadovoljstvo prilikom postizanja uspjeha na dobrobit svih nas. Duboko sam uvjeren da nam drugi krug neće trebati.
  • Od naznaka moguće kandidature Škore, jasno mi je tko je budući predsjednik = Škoro, a ostali bolje da se povuku i ne troše novce, ovaj narod nije glup i naučio se do sad nešto, kažu Dalmatinci "daj dite materi" u ovom slučaju dajmo mjesto predsjednika visoko obrazovanom čovjeku koji se dokazao da zna, hoće i može.... Istinski domoljub, humanista i uspješan poslovan čovjek, e pa neka drugi navedu svoje reference.... Naprijed Miro, narod je uz tebe.
  • Fascinantno je, kako mnogi radije glasali za političare koji nemaju nikakve praktične rezultate nego za uspješne ljude. Političar, kakvo je to zapravo zanimanje? Što je npr Zoki, ikad u životu , van politike napravio, pa on i njemu slični ne bi mogli voditi poslovanje Autopraonice, a ipak ljudi im daju moć da vode državu - Einstein bi rekao da je to definicija gluposti.

Jedna mu je žena čak napisala pjesmu od 12 strofa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

Pjesma Škori

No, ima i onih koji nisu oduševljeni njegovom kandidaturom

  • Vratiti državu narodu? Što to znači? Bolje da mu se vrati opljačkano kroz priviatizaciju i ovrhe. Zašto već 10 godina nije obnovljen odjel intenzivne njege u Osijeku za koji je Škorina fondacija "Milo moje" skupila 3 milijuna kuna? "Milo moje", di su pare tvoje? Škoro tajkun koji se okoristio u privatizaciji Hrvatske (posato vlasnik Croatiarecordsa itd) ne govori o vraćanju opljačkanog narodu, ne zanima ga porijeklo imovine, ne govori o korupciji o pravosuđu, ne govori o ničemu bitnom. Kako vjerovati čovjeku koji je prevario brojne Slavonce svojim članstvom u HDZ-u kad je šutio i bio stranački vojnik u Saboru? Nadam se da ovaj put nećeš prevariti Slavonce. Kaže da će vratiti državu narodu. Bolje bi mu bilo da vrati 800.000 kn koje je uzeo od osječke djece iz fondacije "Milo moje" i ono što je stekao kroz kriminalnu privatizaciju. 
  • Nit možeš raspisati referendum, Ustav znamo kako se mijenja, po čemu će tvoji ustavni suci biti bolji od ovih, veto je imao Tuđman i svi znamo na što je to ličilo.. U biti želiš uvesti predsjednički sustav, što je realno velika glupost.
  • Politički govor, koji smo čuli puno puta, jedina novina je da čovjek želi veće ovlasti, a to želi i Kolakušić! Vidjet ćemo tko je u ekipi i okruženju , a onda će puno toga biti jasnije! Sada Milanović vodi 2:0!

Sudeći po svim reakcijama i komentarima, Škoro iza sebe ima jako puno potencijalnih birača, a kako će njegova podrška rasti, to ćemo tek vidjeti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo