ŠKORO NE RAZUMIJE 'PLENKOVIĆEVU NERVOZU': / 'Želim vjerovati da je Šuica tih puno milijuna eura zaradila poštenim radom'

Image
Foto: Pixsell

Javno je pozivam da hrvatskoj javnosti predstavi svoju imovinsku karticu i način na koji je stekla tu istu imovinu.

28.9.2019.
14:05
Pixsell
VOYO logo

Miroslav Škoro, potencijalni kandidat za predsjednika Hrvatske, ponovno je u ofenzivi prema vladajućoj garnituri. U svojoj posljednjoj objavi na Facebooku osvrnuo se na toliko traženu imovinsku karticu HDZ-ove Dubravke Šuice koja ju nije željela javno pokazati na zahtjev GONG-a.

'Ja sam spreman objasniti svoju imovinu. Isto očekujem i od drugih'

Evo što im je Škoro poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubitak povjerenja u državne institucije jedan je od najvećih problema s kojim se Hrvatska suočava od svoga osamostaljenja. Tome najviše pridonosi percepcija građana da su političari korumpirani i da su se obogatili obnašajući dužnosti na koje su izabrani. Upravo zato najavio sam da ću tijekom kampanje objaviti svoju imovinsku karticu, iako me zakon na to ne obvezuje, kao što sam u svakom trenutku spreman objasniti i kako sam stekao tu istu imovinu.

Isto očekujem od ostalih kandidata, ali i od aktualnih dužnosnika, pogotovo od onih na najvišim funkcijama. A funkcija potpredsjednice Europske komisije jedna je od najviših. I zato, ne razumijem nervozu premijera Plenkovića kad pokušava sve druge okriviti za neku urotu i podrivanje njegove kandidatkinje. Želim vjerovati da je gospođa Šuica tih puno milijuna eura zaradila poštenim radom zajedno sa svojom obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javno je pozivam da hrvatskoj javnosti predstavi svoju imovinsku karticu i način na koji je stekla tu istu imovinu. Za europske vrijednosti nije se dovoljno samo deklarativno zalagati, njih treba živjeti i biti primjer drugima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo