posjetio špancirfest /

Škoro: 'Ja ne planiram lupati po namještaju, a zadnji koncert će mi biti na inauguraciji'

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Svoj zadnji koncert, istaknuo je, Škoro planira napraviti na inaugaraciji, a onda će "pjevati po potrebi"

1.9.2019.
16:05
Hrvoje Jelavić/Pixsell
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u nedjelju je posjetio Špancirfest u Varaždinu, a tom je prilikom odgavaro i na novinarska pitanja.

Škoro je rekao da, kada je njegova kampanja u pitanju, namjerava provoditi vrijeme s ljudima na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nezavisni sam kandidat, moramo izgraditi infrastrukturu. Već sam u svom prvom obraćanju izložio program daleko većih ovlasti predsjednika. Trenutni sustav zove se parlamentarna demokracija, al isada nakon 20 godina svi već znamo da to nema veze s tim, nego šef vladajuće koalicije i pobjedničke stranke nakon što formira liste i osvoji mandate provodi samovolji, od imenovanja ustavnih sudaca do naplatnih kućica u Šestanovcu", rekao je Škoro.

Komentirao je i nedavne izjave Milorada Pupovca: "On je hrvatski političar koji je pretjerao u želji da bude i porota i sudac i tužitelj, sve živo. Uvijek treba pričekati informacije u situacijama nakon nekog incidenta kako bismo bili kometentniji i pametniji. Ne treba se zalijetati, a pogotovo ne vrijeđati i prijetiti", kazao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na nedavni intervju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je u jednom trenutku doslovce lupila šakom o stol.

"Drago mi je da se oglasila, žena je lijepo neke stvari obrazložila i pritom lupila šakom o stol i to je poruka. Vjerojatno je htjela poručiti da je energična i odlučna. Ja ne planiram lupati po namještaju", rekao je Škoro.

Svoj zadnji koncert, istaknuo je, Škoro planira napraviti na inaugaraciji, a onda će "pjevati po potrebi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo