POŽAR PROGUTAO KUĆU /

'Skočila je na mene, kuća je bila puna dima': malena kujica spasila život 68-godišnjoj vlasnici

Malena kujica Mrvica, u Čepinskim Martincima, usred noći osjetila je dim pa je svoju 68-godišnju vlasnicu Jelenu probudila i tako joj spasila život jer su na vrijeme uspjele izići iz kuće u plamenu. Požar je ugašen, životi su spašeni

16.2.2018.
19:02
VOYO logo

Već 13 godina, baka Jelena Krasnić iz Čepinskih Martinaca ovako tepa svojoj kujici Mrvici. Njihova je veza i ljubav toliko jaka. A Mrvica je Jeleni u ghulo doba noći u ponedjeljak spasila život, kada je u susjednoj sobi izbio požar koji je progutao kuću, a zamalo i njihove živote.

"Ona 13 godina spava sa mnom pod jorganom. I ona je skočila na mene, a nikad ona to ne radi jer ona mene ne budi. Skočila na mene i ja se probudim, kad ono, puna kuća dima. I ja brže zgrabim mobitel i zgrabim nju... a ne, ne mogu dopustiti da izgori", priča nam Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci su bili brzi, ipak kuća je potpuno uništena. No Jelena i dalje živi u njoj zajedno s Mrvicom i ne želi je nikome dati, jer govori: "prije 13 godina, ja sam njoj spasila život, a sada je ona meni." Prisjeća se kako su se upoznali i zavoljeli.

"Ona je bila pred trgovinom.  Ona je bila jedno 3, 4 mjeseca. Netko ju je izbacio van. Ja je donesem kući. Ona je bila puna čička. Puna buha. Puna nekakvih krasta. I ja kupim Neopitroid i dobro je našpricam. I u kadu i okupam je i nahranim je dobro i ona nadođe i mene zavoli i od onda smo nerazdvojne", kazala je Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena živi od 1100 kuna mirovine, a sada  u izgorenoj kući nema ni struje ni vode. Jeleni i Mrvici, nužna je pomoć. Pa je otvoren i žiro račun na ime Jelene Krasnić kako bi Mrvica i Jelena i dalje nastavili skladni život pun ljubavi i prijateljstva, nadaju se u obnovljenoj kući i bez dima, vatre i laveža upomoć. 

Ako želite pomoći Jeleni i njenoj kujici Mrvici, novac možete uplatiti na žiro račun - JELENA KRASNIĆ, HPB 3219346923.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo