treća faza projekta / Sisak zapošljava 50 pomoćnika u nastavi

Image
Foto: Thinkstockphotos

Svi učenici sisačkih osnovnih škola s teškoćama u razvoju dobit će pomoćnike u nastavi kako bi im se omogućio što ravnopravniji položaj u savladavanju nastavnog gradiva.

25.7.2017.
11:20
Thinkstockphotos
VOYO logo

Gradska razvojna agencija Sisak projekti, u suradnji s gradskim Upravnim odjelom za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo, izradila je projekt "Rukom pod ruku" vrijedan više od devet milijuna kuna, kojim namjerava riješiti problem učenika s teškoćama u razvoju u naredne četiri godine.

Riječ je o trećoj fazi dugoročnog projekta, koji je prijavljen na otvoreni javni poziv pod nazivom "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ukupnog iznosa vrijednosti projekta, osam milijuna kuna čine bespovratna sredstva iz EU fondova i i državnog proračuna, a ostatak čini udio Grada Siska iz gradskog proračuna.

Tim će se novcem pružiti potpora uključivanju 51 učenika s teškoćama u razvoju u osam sisačkih osnovnih škola, odnosno zapošljavanje 50 pomoćnika u nastavi.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo