borba za glasove / Simpatije na relaciji Mrak Taritaš - Brkić: cijene se, poštuju i misle da onaj drugi dobro radi svoj posao

I dok su oni u lovu na simpatije birača i preferencijalne glasove, mi smo provjerili što jedno o drugome misle Anka Mrak Taritaš i Milijan Brkić

5.9.2016.
22:50
VOYO logo

Prava poslastica ovih izbora su osobne kampanje pojedinih kandidata. Naime, preferencijalno glasovanje omogućava kandidatima koji su usprkos tome što su na svojim stranačkim listama nisko postavljeni da izbore ulazak u Sabor, ako  dovoljan broj birača uz listu zaokruži i njihovo ime. 

Tako se ne bore samo protiv  suprotnih političkih opcija nego se defakto bore i protiv političkih kolega na svojoj listi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ov reporter Josip Antolić je ponedjeljak proveo s HNS-ovom Ankom Mrak Taritaš, a u utorak je RTL Direkt također u kampanji u drugoj izbornoj jednici, ali s Milijanom Brkićem, koji je sam sebe na listi HDZ-a smjestio na zadnje 14. mjesto.

I dok je njima važno što će misliti birači, mi smo provjerili što Milijan Brkić kaže o Anki Mrak Taritaš, a što Anka Mrak Taritaš kaže o njemu. I puni su hvale jedno za drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da on korektno radi svoj posao. On nije opcija kojoj ja pripadam, to je apsolutno jasno, i cijenim način na koji radi. Cijenim svakog čovjeka koji radi. Ovo zaista morate raditi sa srcem. Mora vam biti stalo. Ne možete ovo raditi ako vam nije stalo", kaže Mrak Taritaš u Brkiću.

"Ja je cijenim i poštujem kao iskusnu političarku. Inače ne volim muške, nego žene. Inače, ovako, simpatična mi je žena", kaže Brkić o Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo