Prepoznajete li ga? /

Simbol bezuvjetne ljubavi i otpora sistemu: traži se čovjek sa slike s djetetom u naručju

Image
Foto: Facebook/Uvik_kontra

Pozivaju javnost da im pomogne identificirati čovjeka i njegovo dijete kako bi im uručili nagradu

11.12.2017.
11:46
Facebook/Uvik_kontra
VOYO logo

Zbog sve veće represije nad navijačima, došlo je do toga da se navijači prije ulaska na stadion moraju izuvati, što su doživjeli navijači Hajduka koji su u nedjelju stigli na Maksimir bodriti splitski klub u gostovanju protiv Lokomotive. 

Navijači su zbog toga na stadion ušli tek u drugom poluvremenu nakon detaljnog pregleda i oduzimanja obilježja koja vrijeđaju vladajući strukturu Hrvatskog nogometnog saveza, a njihov izlazak sa tribina prošao je u još većem metežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook stranica Uvik kontra objavila je fotografiju čovjeka koji je s djetetom u naručju čekao da prođe represivne mjere kako bi gledao utakmicu Hajduka. Pozivaju javnost da im pomogne identificirati čovjeka i njegovo dijete kako bi im uručili nagradu zbog toga što su, kako kažu, simbol bezuvjetne ljubavi i otpora sistemu koji je napravljen za punjenje HNS-ovih i stranačkih džepova. 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"TRAŽI SE SA SLIKE ČOVIK S DITETON U NARUČJU

Svidoci smo sve veće represije od strane HNS mafije prema Torcidi, jedinim protivnicima kontra njihovog nemorala i kriminala u HNS močvari. Policija i sudstvo su u službi nalogodavaca koji krše zakon, nalogodavaca poznatih iz sudskih optužnica, pa se tako sve čini ne bi li se otupila volja i ljubav prema Hajduku i tako smanjila podrška, kako na Poljudu, tako i na gostovanjima. Policija i sudstvo umisto da provode zakon nad nalogodavcima, oni rade takve kontrole navijača kao da će u najmanju ruku biti dignut stadion u zrak. Tako se navijači izuvaju iz postola šta jako usporava ulazak na tribinu, pa dio navijača uđe tek na drugon poluvrimenu. Prošla utakmica na Poljudu, a evo i današnja na praznimiru. Nisu u stanju tisuću ljudi prigledat i pustiti na stadion prije početka utakmice. Šta bi da je pun stadion? Izuvali bi do ponoći? Toliko o sposobnosti HNS mafijaša i represivnog aparata.

Nego, bando kriminalna, vidite li na ovoj slici čovika s diteton u naručju? To van je bezuvjetna ljubav i otpor sistemu kojeg ste napravili za punit vaše i stranačke džepove. Ne možete vi toliko smislit represivnih mira, koliko ih mi možemo istrpit. 
Korak po korak, tik-tak, tik-tak, ...

Sad o svitlon trenutku ovog rata. Podilite ovu objavu da dođemo do čovika s diteton u naručju ( valjda će neko znat ko je ili će se sam pripoznat ) koji je #ZbogJedneLjubavi strpljivo čeka represivne mire da gleda Hajduka. Uvik_kontra će poklonit tom navijaču Hajdukov kalendar za 2018. godinu, a mogli bi se HNK Hajduk Split , Naš Hajduk i Hajdučki proizvodi uključit s nekon nagradon ako ga pronađemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo