nova zaduživanja /

Šibenski SDP: Gradnja tri etaže ispod Poljane bit će prometni i financijski potop Gradskog parkinga!

Image
Foto: Šibenski portal

SDP-ovi Franko Vidović i Joško Šupe na današnjoj konferenciji za medije osvrnuli su se na najavljeni projekt aktualne gradske uprave o izgradnji podzemne garaže s tri etaže na Poljani te ga nazvali ‘financijskim i prometnim potopom’.

12.5.2016.
11:52
Šibenski portal
VOYO logo

Poručuju kako Gradski parking neće moći servisirati novu kreditnu obvezu u sklopu ovog projekta, a Šupe je izrazio bojazan kako bi ova gradska tvrtka zbog zaduživanja, koje neće moći pokriti svojim prihodima, mogla završiti u stečaju.

-Podizanje kredita je podizanje mača nad glavom Gradskog parkinga. Ova gradska vlast očito želi još i još kredita – poručio je Šupe te nastavio kako će se broj kredita aktualne gradske vlasti, neplaćenih obveza i minusa u proračunu popeti na 110 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović odbacio je mogućnost gradnje garaže na Poljani jer, kaže, svjetski trendovi te sve prometne studije pokazuju da se garaže grade na obodu stare gradske jezgre te da se cestovni promet izmiče iz centra grada. Kada on postane gradonačelnik, obećao je, Poljanu će pretvoriti u predivan mediteranski trg, nikakvu garažu.

Više pročitajte na Šibenskom portalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo