Poštenje se novcem ne mjeri /

Sezonski radnik vratio novčanik pun novaca njegovom vlasniku - NBA igraču!

Poštenje se novcem ne mjeri - pokazuje primjer u kojem je sezonski radnik vratio novčanik pun novca vlasniku koji zarađuje iznadprosječne iznose u NBA-u

11.7.2016.
19:03
VOYO logo

Čisteći murtersku plažu Slanice komunalni radnik Marin Pirija među smećem pronašao je i novčanik. Videći da je pun novca i kartica nije puno razmišljao.

"Odlučio sam ga predati u upravu Murtel neka oni pokrenu postupak vraćanje novčanika", kazao je Marin Pirija, radnik komunalnog poduzeća "Murtela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je komunalno poduzeće pronašlo vlasnika - slovenskog košarkaša Gorana Dragića koji trenutno igra u NBA. Slavni igrač htio je zahvaliti svom dobročinitelju i nagradio ga.

"Došli smo do njeg alijepo smo se pozdravili, zhvalio se na vraćenom novčaniku, ja sam se zahvlio njemu  na omotnici. Malo smo popričali", dodaje Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još odmara u Murteru Goran Dragić nije bio raspoložen za medije. No zato nitko u mjestu nije bio izneđen poštenjem Marina Pirije. 

Marinu je drago što je pomogao, ali ostao je više nego diskretan u cijeloj priči. 

"O novcu koji je bio u novčaniku i iznosu koji sam dobio - htio bih da ostane tajna, bolje nego da poslije bude govora mogao je dati ovoliko ili onoliko koliko, ja sam zadovoljan", dodaje.

Marin radi samo u sezoni, ali ovo nije prvi novčanik, a vjeruje ni zadnji koji je pronašao i vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo