Tijekom rasprave /

Seksistički ispad Hrastovog zastupnika: Hrvoje Zekanović Vesni Pusić rekao 'kuš'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Slučaj je komentirao i šef Sabora Gordan Jandroković

7.4.2020.
13:11
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski sabor u srijedu je nastavio svoj rad izjašnjavajući se o amandmanima na raspravljene zakonske prijedloge, među kojima su i oni iz Vladina travanjskoga paketa pomoći gospodarstvu pogođenom epidemijom koronavirusa.

U jedno mtrenutku rasprave došlo i do sekstičkog ispada zastupnika Hrasta Hrvoja Zekanovića koji je Vesni Pusić (Glas) rekao "kuš".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pusić je u tom trenutku komentirala kako je Europska unija pripremila eura pomoći za vrijeme krize pa se požalila na to što joj je dobacio Zekanović.

"Pozivam vas sve da se ponašate pristojno i korektno, radimo u posebnim okolnostima. Nisam čuo, ali ako je to zaista tako bilo, najoštrije osuđujem prema onome što je učinio kolega Zekanović", rekao je odmah potom predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, umjesto u svojoj zgradi na Trgu svetog Marka, koju je oštetio nedavni potres, Sabor je proteklih dana zasjedao u Ininoj zgradi u Šubićevoj, a danas je u Kristalnoj dvorani hotela Westin, koja je dovoljno velika da se u nju smjeste svi zastupnici, a da se pritom poštuju standardi zaštite od zaraze koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo