ŠEF HDZ-ovih ZASTUPNIKA DIJELI LEKCIJE KOLEGAMA I NOVINARIMA: / 'Puno puta političarima nedostaje kućnog odgoja'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nisu samo političari krivi što građani loše ocjenjuju zastupnike

15.11.2018.
11:53
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a BrankoBačić komentirao je jutros u Saboru jučerašnji verbalni obračun NikoleGrmoje (Most) i HrvojaZekanovića (Hrast). "Tanka je linija između verbalnog i fizičkog nasilja između saborskih zastupika. Kada nedostaje argumenata, poseže se za vikom", rekao je Bačić koji smatra da su za incident krivi obojica.

Opravdava MilijanaBrkića koji je nakon obračuna iz sabornice izbacio samo Zekanovića jer "teško je čuti što se događa među zastupnicima u klupi". "Eliminirao je onoga koga je čuo da se izražava riječima neprimjerenima za sabornicu", objašnjava Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da se radi o žalosnom incidentu. "Zato je ocjena nas političara loša. Mislim da puno puta političarima nedostaje kućnog odgoja. Osuđujem takvo ponašanje i pozivam kolege da snize ton, mirnije reagiraju. Moji zastupnici, Kluba HDZ-a, u ovom mandatu drže razinu rasprave i uvažavanja ostalih kolega zastupnika", uvjerava Bačić, prenosi N1.

Image
UZAVRELE STRASTI U SABORU: /

'Zakačili' se Nikola Grmoja i Hrvoje Zekanović, padale i ružne riječi

Image
UZAVRELE STRASTI U SABORU: /

'Zakačili' se Nikola Grmoja i Hrvoje Zekanović, padale i ružne riječi

Ipak, po Bačićevom mišljenju, nisu samo političari krivi što građani loše ocjenjuju zastupnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nada se Pupovcu u Vukovaru

"Imamo ocjenu dovoljan, često i nedovoljan - upravo zbog ovakvih zastupnika. Ali i mediji doprinose toj slici. Ovakvi incidenti trebali bi biti na kraju medijskih izvještaja", pokazao je šef HDZ-ovih zastupnika da ima i urednički potencijal.

Na novinarske opaske da krivnja nije na medijima, već na zastupnicima, kao i na opasku da trenutno u Saboru traje ključna rasprava, o poreznoj reformi, a u sabornici je jako malo zastupnika, Bačić kaže da će za to odgovarati na izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je rekao kako bi volio da Milorad Pupovac sudjeluje u vukovarskoj Koloni sjećanja, ali i da će on sam procijeniti je li ove godine prigoda da im se pridruži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo