unutarstranački izbori /

Uz novog šefa: 'Peđa Grbin je jedan od naših najboljih zastupnika. SDP čekaju bolja vremena'

Image
Foto: Jurica Galoic, Luka Stanzl, Goran Kovacic/PIXSELL

Grbin je poziciju šefa SDP-a nazovao velikom časti i odgovornosti

3.10.2020.
22:44
Jurica Galoic, Luka Stanzl, Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Peđa Grbin postao je četvrti predsjednik SDP-a. Na unutarstranačkim izborima sa osvojenih  65 posto glasova pobijedio je protukandidata, župana Krapinsko-zagorskog Željka Kolara. Brojni njegovi kolege reagirali su na njegovu pobjedu.

'Bravo za Peđu Grbina!'

''Smatram da je pobijedio najbolji kandidat. Peđa Grbin je jedan od naših najboljih zastupnika, ima veliku podršku građana, što se pokazalo i na parlamentarnim izborima kroz preferencijalne glasove, a i u ispitivanjima javnog mnijenja. Sve to ukazuje da SDP čekaju bolja vremena s njim na čelu'', izjavila je Biljana Borzan za RTL.hr nakon Grbinove pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo za Peđu Grbina! A sad ajmo stvarati bolji SDP i vratiti ga na mjesto koje mu pripada", napisao je Vojko Obersnel na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nadam se da ćemo sve o čemu smo pričali proteklih tjedana uskoro i realizirati, zajedno i složno, bez podjela i s konkretnim rješenjima. Zajedno za SDP Hrvatske!", napisao je Grbinov protukandidat Željko Kolar.

''Članovi su rekli svoje. Ja se nadam da ćemo od sutra početi zajedno s novoizabranim predsjedništvom raditi. Imamo posla. Lokalni izbori su tu, svaki dan pršte afere u Hrvatskoj, tako da mislim da nemamo puno vremena i moramo ubaciti u petu brzinu'', kazala je Sabina Glasovac za Večernji list.

Image
POBIJEDIO KOLARA /

Peđa Grbin četvrti predsjednik SDP-a!

Image
POBIJEDIO KOLARA /

Peđa Grbin četvrti predsjednik SDP-a!

"Dragi Peđa, čestitam ti na zasluženoj pobjedi! Želim ti mudrost, odvažnost i ustrajnost u borbi za solidarniju, pravedniju, ravnopravniju Hrvatsku. Pozdrav s lijevog boka i sretno", napisao je Bojan Glavašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo