PREVIRANJA U SDP-U / SDP-ovci bijesni na Bernardića, žele ga maknuti? 'Pun je praznih floskula i potpuno neuvjerljiv'

Image
Foto: Twitter

Kao zamjena Bernardiću spominju se dva imena, a govorka se da ne bi bilo nevjerojatno da se Zoran Milanović kandidira na predsjedničkim izborima

6.5.2017.
13:09
Twitter
VOYO logo

SDP-ovci su ogorčeni na Davora Bernardića te priželjkuju njegovu smjenu, a na njegovu mjestu vide Peđu Grbina. Također, govorka se da bi Kolindu Grabar Kitarović za tri godine u utrci za Pantovčak mogao dočekati Zoran Milanović, piše 24 sata.

"Ma svi su bijesni u stranci na Ispade Davora Bernardića. Pun je praznih floskula i potpuno neuvjerljiv. Osim toga stalno se prijeti ‘staroj gardi’ da neće biti na izbornim listama i stvara jednu mučnu atmosferu u stranci, a bez njih ne može ni do nategnutih 37 mjesta u Saboru", izjavio je jedan SDP-ovac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki se nadaju da će Bernardić sam odstupiti s mjesta šefa te da će dati priliku SDP-ovcima da izaberu novog šefa i vodstvo i s novom postavom krenu u političke bitke. A za to mjesto spominje se nekoliko imena. 

"S jedne strane neki vide Mrsića, no drugi smatraju da bi u ovom trenutku bolji izbor bio Peđa Grbin. On je stručnjak u svom području, zna što govori i stoji iza toga i izrastao je u dobrog političara, a pripada jednoj novoj generaciji", rekao je SDP-ovac 24 sata,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo