Meč godine /

Saudijci za spektakl između Ruiza i Joshue grade posebnu dvoranu: 'Jedva čekam taj izazov'

Saudijci za ovaj spektakl grade montažnu dvoranu kapaciteta 15.000 mjesta

16.10.2019.
19:50
VOYO logo

Boksački svijet s nestrpljenjem iščekuje uzvratni meč za naslov prvaka teške kategorije. Andy Ruiz i Anthony Joshua u ring ulaze 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji,
nakon što je Mekiskanac senzacionalno pobijedio Joshuu u lipnju ove godine u Madison Square Gardenu.

Ruiz sada brani svoja četiri pojasa WBA, WBO, IBF i IBO i kako kaže - uvjeren je da će ih vratiti u Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saudijci za ovaj spektakl grade montažnu dvoranu kapaciteta 15.000 mjesta u Diraji, povijesnom gradu tamošnje kraljevske obitelji. 

"Znam da će 7. prosinca Anthony Joshua krenuti jako. Znam da će se pripremiti jako dobro, ali i ja ću. Gladan sam ovoga. Mnogi su govorili da nisam trenirao, da nisam ovo shvaćao ozbiljno, ali ja imam sve ove pojaseve, puno je odgovornosti ovdje. Bog zna da ću pokušati dati najbolje od sebe kako bih zadržao ove pojaseve i vratio ih u Meksiko", uvjeren je branitelj naslova Ruiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će to svakako biti dobra boksačka večer, siguran je i Joshua.

"U to vrijeme osjećao sam da se borim protiv dobrog izazivača, bio sam svjetski prvak do 1. lipnja. Andy je prvak upravo sada i to će biti najmanje do 7. prosinca, a onda će svoje pojaseve morati staviti na stol. Dva će se ratnika obračunati, a samo će jedan izići kao pobjednik. Jedva čekam taj izazov i drago mi je što ljudi ovdje podupiru boks. Mnogi će navijati za mene, neki će biti za Andyja, ali na kraju dana imat ćemo stvarno dobru večer boksa i zato smo svi skupa ovdje", rekao je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo