turneja po međimurju /

Šaljivi premijer u Prelogu 'ispalio': 'Dobro što svaka organizacija ima svog Zdravka Marića!'

Image
Foto: emedjimurje.rtl.hr

Uz predsjednika Vlade bio je i ministar turizma Gari Cappelli i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić

12.5.2017.
14:19
emedjimurje.rtl.hr
VOYO logo

Predsjednik Vlade RH AndrejPlenković u petak je u Murskom Središću otvorio ispostavu Zavoda za hitnu medicinu, rekavši kako je svojim dolaskom potvrdio Vladinu podršku razvoju sjevera Hrvatske, piše emedjimurje.rtl.hr.

Čestitajući na novoj ispostavi, ali i Danu Grada Murskog Središća, premijer je pohvalio rad lokalne samouprave u najsjevernijem hrvatskom gradu jer pokazuje veliku brigu za svoje stanovnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi novinarima Plenković je podsjetio na razgovor s gradonačelnikom Murskog Središća DraženomSrpakom koji je prije godinu dana izjavio - "još bute se nas na sjeveru zmislili",  rekavši kako je svojim dolaskom potvrdio svoju podršku razvoju sjevera Hrvatske.

Nakon toga se uputio u Prelog gdje je na početku pozdravnog govora na otvaranju Sportskih igara mladih pozdravio sve prisutne, a među njima i predsjednika organizacijskog odbora Sportskih igara mladih Zdravka Marića uz napomenu da je dobro što svaka organizacija ima svog Zdravka Marića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predsjednika Vlade bio je i ministar turizma GariCappelli i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport JanicaKostelić. Kasnije su se utrkivali sa Zdravkom Marićem iz organizacijskog odbora igara, a djeca oko njih su navijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo