stopostan učinak / Rukometaši nakon trijumfa nad Bjelorusima: 'Veseli činjenica da u našoj igri još ima prostora za napredak'

'Kad su nas stigli, pokazali smo što ustvari možemo i kako treba izgledati prava Hrvatska', rekao je Manuel Štrlek

16.1.2017.
22:32
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u svom je trećem nastupu u skupini C na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj ostvarila treću pobjedu svladavši Bjelorusiju sa 31-25.

Hrvatsku je do pobjede predvodio Luka Cindrić sa osam golova, a pet ih je dodao Zlatko Horvat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su prokomentirali reprezentativci Jakov Gojun, Manuel Štrlek i kapetan Domagoj Duvnjak. 

"Utakmica je cijelo vrijeme bila pod našom kontrolom, iako u obrani još uvijek imamo velikih oscilacija. Tek zadnjih 10, 15 minuta smo bili čvrsti i kompaktni, no trener je iskušavao neke nove stvari. Bitno je da smo svi dobili priliku. Šest bodova je tu, čeka nas Čile, ja se nadam pobjedi i konačnom obračunu s Nijemcima za prvo mjesto u skupini", rekao je Gojun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak: Bjelorusi su nas uspavali 

Bila je ovo dobra utakmica, nismo se nikako mogli odlijepiti, ali to je zato što su Bjelorusi igrali jako sporo u napadu, malo su nas uspavali. U drugom poluvremenu je to opet izgledalo puno bolje, zabili smo par lakih golova i tu je sve bilo riješeno. Sutra je slobodan dan, kao i svaki put ćemo se dobro pripremiti, treba pobijediti Čile i sa Nijemcima za prvo mjesto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štrlek: Veseli što u našoj igri ima prostora za napredak 

Mislim da smo od početka držali kontrolu nad utakmicom, čestitam suigračima na još jednoj pobjedi. Veseli što ima još prostora u napredak u našoj igri. Kad su nas stigli, pokazali smo što ustvari možemo i kako treba izgledati prava Hrvatska. Protiv Nijemaca idemo na prvo mjesto, no ne treba podcijeniti ni Čile, vidjeli smo da znaju igrati rukomet, bore se, bacaju na glavu, svi moramo dati maksimum, kvaliteta je na našoj strani i siguran sam da ćemo trijumfirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo