izuzetna čast / RTL-ov novinar Boris Mišević dobitnik nagrade za najbolji TV gospodarski prilog

Image
Foto: Boris Mišević

Mišević je pohvalio Lider čiji rad smatra od izuzetne ’gospodarske i društvene važnosti’, te dodao kako mu je izuzetna čast biti dobitnik ove nagrade

6.5.2016.
12:00
Boris Mišević
VOYO logo

Novinarka Lidera Željka Laslavić i Boris Mišević sa RTL-a dobitnici su sedme po redu Liderove dodjele nagrada ’Hrvoje Mateljić’ za najbolje gospodarske priloge 2015. godine, piše Lider.

Tako je odlučio stručni žiri kojim je predsjedao Marko Biočina, izvršni urednik Jutarnjeg lista, a koji je nagrade dodijelio u dvije kategorije: najbolji radovi o gospodarstvu objavljeni u tiskanom ili digitalnom mediju, te za  emisije emitirane u elektroničkim medijima (radio ili TV).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine imali smo izuzetno izjednačenu konkurenciju, te smo nagradili najbolje od najboljih. Stanje u gospodarskom novinarstvu izuzetno je dobro, što ovi radovi i potvrđuju", izjavio je Viktor Vresnik, glavni urednik hrvatskog izdanja Forbesa, prije nego što je nagradu uručio Liderovoj novinarki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišević, kome je nagradu uručila Darija Dretar, direktorica korporativnih komunikacija Japan Tobacco Internationala, pohvalio je Lider čiji rad smatra od izuzetne ’gospodarske i društvene važnosti’, te dodao kako mu je izuzetna čast biti dobitnik ove nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo