PRATITE NA RTL-U /

RTL DANAS U 19 SATI: Kako Vlada štedi, ali ne na sebi? Zavirili smo u hladnjaču s cjepivima i pričali sa 'zelenim' Rimcem

Provjerili smo i zašto mali avioni usred sezone ne polijeću s Lučkog već s okolnih aerodroma

21.7.2022.
17:59
VOYO logo

Drama nadomak Hrvatske, najgori požar u povijesti Slovenije i okolica Trsta, evakuacija stanovnika. Dim prekrio polovicu Istre, Hrvatska poslala vatrogasce, kanader i helikopter. Uživo smo s požarišta!

Ponovo gori i u Kopačkom ritu, dimi se do Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, stigao je i toplinski val, ekstremne vrućine diljem zemlje, noći idu na 30 stupnjeva. RTL s radnicima koji izlijevaju vrući asfalt, čija temperatura ide i do 170.

Vlada još nema nacionalne mjere štednje, građanima poručuje da sami znaju kako se ponašati, a sebi pojačali hlađenje na najjače!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, zavirili smo u hladnjaču gdje se čuvaju nepotrošena cjepiva protiv korone - otkrivamo koliko je doza propalo!

Provjerili smo i zašto mali avioni usred sezone ne polijeću s Lučkog već s okolnih aerodroma, a razgovarali i s Matom Rimcem koji nam pojašnjava zašto je uložio u digitalne eko vrtove.

Uživo smo i s Vrnika na koji stiže Novak Đoković. Doznali smo zašto je maleni otok kraj Korčule posao meka najvećih svjetskih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo