UPEČATLJIV LIK / RTL Danas otkriva: tko je Marko Skejo, čovjek živopisnog stila koji je obilježio dan

Dan je obilježio čovjek živopisnog stila. Čovjek koji je zbog 'Za dom spremni' u Kninu na proslavi Oluje završio u marici. Tko je osoba koja se danas osjeća kao pobjednik

7.9.2017.
18:21
VOYO logo

Je li sličnost namjerna ili slučajna - Marko Skejo ne otkriva. Procijenite sami. No, kravata s ustaškim pozdravom tu je sigurno namjerno, kao i pozdrav. "Ja vas na kraju pozdravljam sa starim hrvatskim pozdravom, Bog i Hrvati i Za dom spremni", rekao je Skejo na današnjoj press konferenciji HOS-a.

Skejin pozdrav ne bi trebao doista nikoga čuditi, jer se zna da je u ratu bio na čelu HOS-ove bojne nazvane po ustaškom pukovniku Rafaelu Bobanu, čiji pripadnici ni tada nisu krili tko su im uzori. Skejo ne krije da herojima smatra Bobana i Francetića, kao i poglavnika Antu Pavelića. A stran mu nije bio ni pozdrav rukom "Sieg Heil".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog skandiranja "za dom spremni" Skejo je na obljetnici Oluje u Kninu prije mjesec dana uhićen s još nekoliko istomišljenika. Danas je pak imao poruku i za medije. "Vidim da sa, ja volim reć, pod ručnom i na kumplungu malo, držite i ne cijenite te Hrvate koji se ustaše i dadoše svoj obol za slobodu", rekao je Skejo.

No, za aktualnu vlast ovaj je čovjek očito poštovanja vrijedan sugovornik čije se mišljenje itekako uvažava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo