NEZGODA U SLAVONIJI / Roditelji, oprez! Jeste li vidjeli vijak koji viri iz kolica? 'Sin je pao i zaradio dva šava na bradi'

Image
Foto: Čitateljica Vijesti.hr, Damir Špehar/PIXSELL

'U posljednje vrijeme gledam i vidim da sva kolica imaju takav vijak koji viri van', upozorila je majka

10.8.2019.
14:32
Čitateljica Vijesti.hr, Damir Špehar/PIXSELL
VOYO logo

Majka (podaci poznati redakciji) dvojice dječaka, trogodišnjaka i petomjesečne bebe, upozorila je u jednoj grupi na Facebooku na opasnost od vijaka koji vire iz dječjih kolica, a na koji se nedavno udario njezin sin i zaradio dva šava na bradi. 

"Drage mame, samo da vas upozorim na sva dječja kolica", počela je svoj status majka iz Zagreba čijem trogodišnjaku je vijak s kolica zarezao kožu ispod usnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak u pakračkoj bolnici zaradio dva šava

Majka iz Zagreba je za Vijesti.hr objasnila kako su ona i suprug s dvojicom sinova bili na nogometnom turniru u malom slavonskom selu kamo su otišli na kratki obiteljski odmor. 

"Našem trogodišnjem sinu ponijeli smo loptu koja je stajala pokraj kolica u kojem je bio njegov braco star pet mjeseci. Moj suprug je otišao po sok, a ja sam starijem sinu kazala da se drži za kolica dok mu se otac ne vrati s obzirom na to da je tamo bilo puno ljudi", objašnjava majka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku drugi se dječak zaletio prema lopti mog sina i pritom je njega gurnuo pod kolica, a moj sin se udario u vijak na njima", ispričala nam je majka. Njezin je sin u pakračkoj bolnici zaradio dva šava ispod usnice. 

"Roditelji, pogledajte imate li i vi takve vijke na svojim kolicima. Jer ja u posljednje vrijeme gledam i vidim da sva kolica imaju takav vijak koji viri van", napisala je majka u grupi na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo